Partners

 Vélo Vonk is jouw complete fietsenwinkel op wielen.
Je krijgt dus dezelfde service als bij je fietsenwinkel,
maar dan gewoon bij je thuis, kantoor of waar je maar wil.
Een afspraak maak je makkelijk via de website: www.velovonk.be
Een wijkbrouwerij zoals elke wijk er vroeger eentje had: dat is Gistgeest. Naast het Boelaerpark, in zijn kelder, brouwt hij op 120 liter bieren en stijlen waar hij zelf fan van is. Saison, ipa, stout of zonderstijl. Kleinschalig en zonder poespas. Omdat het kan, maar ook omdat het (wettelijk) mag: hij heeft een eigen brouwerij en staat zelf aan de roerstok.
KV Logistics staat al meer dan 60 jaar in het vak van verwarming. In 1947 begonnen ze onder de naam Kolenverbond/Association Charbonnière, als kolenleverancier voor particulieren en winkeliers. Acht jaar later, in 1955, besloten ze uit te breiden met onderhoudswerken voor kolenkachels en schouwvegen. Hun familiebedrijf groeide gestaag.
Om de beste service te kunnen garanderen, blijven ze steeds op de hoogte van het nieuwe aanbod en scholen ze regelmatig bij.Het Kolenverbond staat nu onder leiding van de derde generatie. Met dertien jaar ervaring nam Matthias in 2010 de zaak over, en staat nu stevig aan het roer van KV Logistics.
 Bij bakkerij Wouters op de Schriek in Ekeren vind je een breed assortiment brood & patisserie. De moderne bakkerij in Kalmthout is van oorsprong een ambachtelijke bakkerij en wil dat karakter absoluut behouden.
Huge IT.
Dé IT specialist in uw omgeving.
Infrastructuur – Software – Cloud – Ondersteuning
Argenta richt zich op gezinnen, niet op ondernemingen.
We bieden spaar- en beleggingsproducten, kredieten en
verzekeringen aan.
Onze hoofdzetel is in Antwerpen. Vandaag is Argenta de op vier na grootste bankinstelling in België
IMMO POINT – ENTREZ is een hedendaags kantoor en deel van de gereputeerde IMMO POINT GROEP, marktleider in verkoop, verhuur & ontwikkeling van QUALITY REAL ESTATE.VERHOOG AANZIENLIJK UW VERKOOP- / VERHUURPRIJS en VERSNEL DE VERKOOP- / VERHUURTERMIJN (dikwijls al binnen de week), door ons uitgebreide klanten bestand, laatste nieuwe presentatie-technieken & doorgedreven publicaties op het internet en gedrukte media…